Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu
Central Soya Feed Kft.
7003 Sárbogárd
Vasút utca 2.
Telefon:
(06) 25 / 508 - 352
(06) 25 / 508 - 217
Fax:
(06) 25 / 508 - 353
(06) 25 / 508 - 218

Central Soya Feed Kft.

A Central Soya Feed Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a magyarországi és a közép-európai kistérségi piacokat háztáji takarmányokkal, speciális takarmánykeverékekkel és egyéb kiegészítő termékekkel ellássa.

A háztáji piac a multik térhódításával ugyan jelentős mértékben visszaszorult, de hisszük, hogy még rengeteg tartalék van ebben a piaci szegmensben. Ezt bizonyítja az is, hogy piacra lépésünket követően napjainkra már közel 1200 partnert szolgálunk ki, mely szám folyamatosan emelkedik.

Mint tudjuk, a kisüzemi gazdaságok által előállított élelmiszerek vitathatatlanul egészségesebbek, ízletesebbek - már-már “hungarikumnak” tekinthetők, ezért termékeinket magas minőségben, de a lehető legkedvezőbb áron biztosítjuk Partnereink részére.

Central Soya Feed Kft. A piacon kaphatóak a Central Soya Feed Kft. termékeinél olcsóbb termékek, azonban a minőség és a kívánatos táplálóanyag-tartalom (eredményközpontú takarmánysorok) tekintetében nem vagyunk hajlandóak kompromisszumot kötni. Termékeinkhez kapcsolódóan szakmai javaslatokkal is igyekszünk a gazdák segítségére lenni a nyereségességet és az élelmiszerbiztonságot leginkább meghatározó paraméterek javításában.

Célunk a változó piaci igényeknek való megfelelés, a minőségi takarmányok gyártása és forgalmazása, a megbízhatóság, partnerközpontúság és nem utolsó sorban a magas szintű kiszolgálás, mely nélkül sem a nagyüzemi, de elsősorban a kisüzemi piacon sem lehet hosszútávon életben maradni.

Reméljük, hogy termékeink és szolgáltatásaink elnyerik tetszését, és hamarosan Önt is elégedett vevőink között üdvözölhetjük.

Hiszem, hogy céljaink közösek!

Üdvözlettel:
Reischl Sámuel
ügyvezető igazgató

Infovonal

[06]25 508 352

[06]25 508 217

ajánlatkérés:
info@centralsoya.eu

Katalógus

Töltse le legfrissebb termék-
katalógusainkat!
Letöltések

SGS Hungária minőségbiztosítás - ISO 22000