Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu Central Soya Feed Kft. - www.centralsoye.eu
Central Soya Feed Kft.
7003 Sárbogárd
Vasút utca 2.
Telefon:
(06) 25 / 508 - 352
(06) 25 / 508 - 217
Fax:
(06) 25 / 508 - 353
(06) 25 / 508 - 218

Hírek

Újabb közös együttműködés a hazai sertés ágazat támogatásért

2011.12.10.

„Keresd a legjobbat, válaszd a magyar sertéshúst! “ - ezzel a szlogennel indult el az a program, amelynek célja, hogy a Dél-dunántúli régió lakosságát ellássa kiváló minőségű, biztonságos, de megfizethető sertéshússal, illetve az abból készülő termékekkel. A Kaposvári Élelmiszeripari Program keretében elindult projekt a helyi gazdaság erősödése révén egyaránt jó a fogyasztóknak és a termelőknek is.

Mindenki tudja, hogy a sertéságazat válságban van, és a magyarországi sertésállomány az elmúlt húsz évben sajnos a harmadára csökkent, így jelenleg már 3 millió alatt van. A jelenlegi válságból csak egy széleskörű szakmai összefogással lehet kijutni, ehhez nyújt Cégünk a Central Soya Feed Kft. hosszú távon együttműködő segítséget minőségi takarmány termékeivel.

MIntegy két hónap alatt sikerült olyan programot kidolgozni a szervezőknek közösen, amely a Dél-Dunántúl sertéshús-előállítását hivatott szolgálni. A program vezetője dr. Tossenberger János a Kaposvári Egyetem tanszékvezetője. A Kométa Zrt. és a Kaposvári Egyetem vezetésével létrejött konzorciumhoz első szóra csatlakoztak az ágazatban résztvevők, köztük sertéstenyésztők, tartástechnológiai vállalkozások, egy termeltető szövetkezet és takarmányos vonalon Cégünk.

Az alapprogram kidolgozása és a megállapodások aláírása után a következő lépés a márka kialakítás és a pénzügyi források előteremtése lesz.

Számunkra a legfontosabb az emberek egészségének megőrzése és megóvása, valamint az élelmiszerek megbízhatóságának növelése. Cégünk kiváló minőségű takarmányaival, képviseli a „minőséget a mezőgazdaságba a farmtól az asztalig”, mely garantálja az egészséges táplálkozás alapjait. Termékpalettánkról valamennyi termelési fázishoz a lehető leggazdaságosabb és a legnagyobb biztonságot garantáló takarmánysorokat ajánljuk, a nyereséges takarmányozás szellemében. Termékeinkhez kapcsolódóan szakmai javaslatokkal is igyekszünk a felhasználói oldal segítségére lenni a nyereségességet és az élelmiszerbiztonságot leginkább meghatározó paraméterek javításában.

Dolgozzunk együtt a közös sikerekért!

Central Soya Feed Kft. - Az élvonal takarmánya

« vissza

Infovonal

[06]25 508 352

[06]25 508 217

ajánlatkérés:
info@centralsoya.eu

Katalógus

Töltse le legfrissebb termék-
katalógusainkat!
Letöltések

SGS Hungária minőségbiztosítás - ISO 22000